LÄNGTAN!!

Är bara jag vaken här hemma nu, både Liam och Stefan sover så gott verkar det som =)
Hamnade vid datorn nu efter "Livet på BB".. Kommer väl antagligen inte vara det lättaste för mig att somna nu ikväll, har både sovit och legat och vilat en hel del idag. Får väl titta på tv tills jag känner att jag kanske kan sova.
Kände när jag gick från sängen till datorn och även nu när jag rört lite på mig att det gör ont nertill på framsidan och just på det sättet, när jag inte ens gjort något särskilt, har jag inte känt förut. Så blir ju också att varenda lilla grej som inte är som det brukar eller har varit tidigare i graviditeten, gör ju att jag hoppas på att nåt är på gång, att bebisen kanske vill ut snart. Vill ju så gärna det, orkar inte med all smärta och illamåendet längre.
Varje gång jag känner nån magont så tänker jag direkt "fasen! jag måste se till att packa färdigt så mycket jag kan av bb-väskan", hehe :P
Fast känns skönt att mycket annat är klart till när bebisen kommer i alla fall, som att spjälsängen är bäddad och klar, bebiskläderna är nytvättade och ligger vikta fint i lådorna på skötbordet, vagnen är bäddad och klar till en viss del och ett paket blöjor är inhandlat ;)
Aj aj aj!! Nu fick jag helt plötsligt jätteont på både fram- och baksidan i fogarana/bäckenet :S
Kanske ska ta och gå in till sängen och se om jag kan sätta eller lägga mig på nåt skönt sätt där så att det känns bättre.

Natti Natti

UPPE MED TUPPEN..

Klockan är strax efter halv tio på morgonen/förmiddagen och vi har redan varit på besök hos barnmorskan. Gick jättebra!
Har lovat Liam att vi snart ska spela lite Mariokart och bara hoppas på att jag inte sitter och somnar då :P
Jag har varit vaken sen halv fem i morse så jag är rätt trött faktiskt.
Fast blir andra gången redan idag då som vi spelar, vi satt i säkert 1,5 timme, om inte mer, jättetidigt i morse och spelade, hehe!

Måste få med lite om gårdagen också, även att det blir lite omvänd ordning jag skriver i här nu :P
Vi var ju på stan igår, Liam, jag, Mirielle och Sverker.
Mirielle hade redan på Liams födelsedag, över telefon, lovat Liam att han skulle få välja någonting han ville ha när hon kom hit, som han då skulle få i present. Han visste precis vad han ville ha, en kassapparat eftersom hans förra gick sönder för ganska så länge sen, så nu leker han affär för fulla muggar och ropar ut meddelanden i mikrofonen :D
Sen fick jag faktiskt välja några klädesplagg till bebisen som Mirielle så gärna ville köpa, så blev en body, ett par byxor och en riktigt mjuk och mysig kofta med små söta öron på luvan =)

Nu är det bäst att jag avslutar här, Liam väntar på mig =)

HÄRLIGT HÄRLIGT!!

Shit! Det är ju redan måndag.. Fattar verkligen inte vart den här helgen tagit vägen.
Nog för att helgerna brukar gå fort, men den här gick extremt fort.

Igår var det i alla fall söndag och när jag då skrev här på bloggen under morgonen visste jag inte riktigt vad vi skulle hitta på för nåt skoj att göra under dagen.
Vid frukostbordet kom vi fram till att vi skulle ta en liten tripp till Gamleby eftersom Mirielle så gärna ville få visa Sverker vart hon bott tidigare och vad hon gått på för skola m.m.
När vi kom tillbaka till Västervik blev det en sväng bort till Lager 157 och JÄÄÄKLAR vad folk det var där!!
Fast var kul att gå in där, för köpte ju ett par nya, riktigt snygga stövlar till Liam i märket Tretorn också, så nu har han ett par rejäla stövlar som han kan vara ute och leka i regnet med =)
Så kom eftermiddagen och det började bli dags för middag.. Och det tog ju ett litet tag i alla fall innan vi kom fram till nåt som alla var sugna på, hehe :P
Slutade med att vi åkte ner till Acapulco och köpte med oss pizza hem, riktigt jäkla gott! ;)
Många gånger när man ätit pizza blir man ju så mätt så man knappt kan ställa sig upp efteråt, så vi begav oss in till tv-rummet och spelade Mariokart, vilket var sjukt kul eftersom vi under dagen också hade köpt ytterligare två handkontroller så att vi kunde spela 4 stycken på samma gång :D
Tidien går ju så fort när man spelar, så skulle tippa på att det blev ett par timmars spelande i alla fall innan vi reste på oss och då skulle Mirielle bygga en koja med Liam, för det hade hon lovat honom ;D
Fast deras äventyr tog inte slut där, för lite senare under kvällen tog Mirielle och Sverker med sig Liam på en promenad bort till Västerviks gymnasium eftersom Mirielle så gärna ville visa vart hon gått gymnasiet.
Så Liam fick sig en ganska så rejäl kvällspromenad ändå, för de hade även stannat till där vid gymnasiet och sprungit nåt varv på springbanan och hoppat på nån gigantisk madrass och Liam i vattenpölar, hehe!
När de kom tillbaka var Liam rätt slut, men han hade haft jätteskoj =)

Idag är det som sagt måndag och ikväll åker Mirelle och Sverker vidare.. till Stockholm ikväll för att sova på hotell, då de imorgon flyger ner till Spanien och hälsar på mamma i en vecka ungefär.
Blir himla sotis måste jag säga, vill också resa utomlands!! Men men.. Vi ska ju snart ha en liten bebis, så det ser jag givetvis fram emot så himla mycket =)
Men Mirielle kommer ju snart tillbaka igen, i nästa vecka redan, tillsammans med mamma och stannar i cirka gurka en vecka. Det ska bli helt UNDERBART!! ;)

Fast idag vet jag i alla fall vad som står på schemat.. Vi ska ner på stan allihopa, förutom stackars älsklingen som får jobba :(
Blir till att gå och kika i butiker, men bland det bästa är att jag ska klippa mig, en klippning min kära syster bjuder på <3
Ska bli så otroligt härligt att bli av med det här långa och fruktansvärt slitna håret!!! Och att det är gjort då innan bebisen kommer känns himla skönt också =)

Apropå bebisen så hoppas jag så innerligt att den vill komma ut ganska så snart! Vore så himla perfekt om den ville komma när mamma och Mirielle är här sen. Innan gör inte så mycket heller, bara mamma och Mirielle hinner träffa bebisen innan de måste lämna oss igen. Plus att för var dag som går nu så bara längtar jag ännu mer efter att få träffa den busiga bebben som gömmer sig där inne i magen =)

Nähäpp, nu ska jag väl surfa vidare..

UNDERBART!!

Igår var det ju ÄNTLIGEN lördag den 24:e juli, då Mirielle och hennes kille Sverker kom till oss! :D
Förbaskat trist bara att det var så himla trist väder, en massa regn och blåst, men vi hade det kanon i alla fall.
När vi hade hämtat upp de vid stationen åkte vi direkt till Corner för att få lite mat i magen, ett önskemål Mirielle hade eftersom hon saknat maten där =)
Sen blev det till att handla mat och frukost och sånt grejs.. Och godis såklart ;)
Efter Corner och handlandet var det tidig kväll, så när vi kom hem så tog vi bara det lugnt och roade oss med Liams nya tv-spel och tv-tittande. Givetvis åkte godiset och läsk fram, yummie!
Liam hade fullt upp med att visa framför allt moster Mirielle både det ena och det andra och var ganska så uppe i varv emellanåt :D

Idag är det söndag och fortfarande ruskigt trist väder, så vi får se vad vi tar och hittar på för nåt skoj idag =)
Liam har väl tänkt att han ska in och väcka moster nu, så snart blir det väl till att duka upp med frukost..

SKOJ!

Har hänt en hel del här idag vad gäller ordningen i lägenheten. Nog för att det är på tiden, men i alla fall :P
Jag har väl hållt igång lite för mycket här nu ikväll känner jag, känns både i ryggen och fogarna :S
Men men, skitsamma.. Spjälsängen är ju på plats och bäddad fint och barnvagnen är påbörjad med bäddning den med. Är så himla skoj!! Längtar ju ännu mer nu till bebisen kommer :D

Nu ska jag gå och mysa med pluttskrutt innan han somnar =)

BLANDAD KOMPOTT..

Då var det måndag igen och ny vecka.. Tråkigt att helgerna går så himla fort :(
Inte för att det gör någon större skillnad för mig egentligen som ändå bara är hemma, men Stefan jobbar och jag vill ju helst ha honom hemma såklart =)
Fast att det nu är ny vecka och just den här veckan, innebär ju att Mirielle snart kommer hit, på lördag :D

Idag har jag fixat lite i hemmet och klippt Liam. Liam blev riktigt snygg och skönt för honom med kortare hår nu i värmen. Blev att jag mutade honom innan jag ens började, hehe :P
Kändes som att det var säkrast så med tanke på att han tyckte det var så jobbigt sist, men nu gick det hur bra som helst! Så nu ska vi strax gå och köpa glass, för det var vad jag lovade honom =)

Sen får det bli till att fortsätta med att plocka och fixa här hemma.. Måste ju bara se till att komma i ordning så mycket som möjligt innan bebisen väljer att titta ut =)

Nähä, nu ska väl Liam och jag gå =)

HÄRLIGT!!

Måste ju bara börja med att säga att jag njuter av vädret vi har idag! Luften behöver rensas, så perfekt med åskväder, för det ser ju ut att komma närsom. Himla skönt att mitt på dagen kunna ha helt öppna fönster och få in frisk luft i lägenheten, för det behövs om något, är äckligt varmt här inne :S

Stefan har ju tagit ledigt från helgjobbet nu fyra helger framöver, så vi njuter av att ha hela dagar tillsammans nu!!
Vi var uppe i god tid idag, så vi har både hunnit med att plocka och fixa en del och även spelat lite tv-spel allihopa tillsammans =)
Får se vad man ska ta och hitta på nu då?!
Lär väl bli att vi plockar lite till här hemma i alla fall.. Fast snart ska jag in i duschen så att man kan bege sig ut om man skulle vilja.

Nu kom åskvädret..

AAAAJJ!!

Vilken dag! Eller började rättare sagt redan sent igår kväll faktiskt..
Började få magont, typ som mensvärksliknande. Jag vet att man kan ha någon sån typ av värk från ganska tidigt i graviditeten som följer en, just när man kanske rör lite extra på sig och så, men det har ju inte jag haft några problem med. Så därför reagerade jag lite extra när det började kännas igår kväll.
Det avtog väl lite sen så att jag kunde sova, men var en jobbig natt med mer smärta nertill än jag känt förut.
I morse började det igen och jag har nu haft ont till och från hela dagen, plus att det under eftermiddagen börjat göra rätt så ont långt ner i ryggslutet också.
Ringde ju till förlossningen tidigare idag för att fråga lite om min magont. Blev väl inte så mycket klokare av det. Hon jag pratade med sa att jag kunde komma in på en undersökning för att se ifall det är värkarna som börjat, men jag sa att jag avvaktar.
Fast nu börjar jag ju fundera på om det faktiskt kan vara nåt på gång på riktigt i alla fall, just med tanke på att jag haft ont till och från hela dagen och att jag har smärta långt ner i ryggen.
Om inget annat så är det sånt som märks :P

Plockade fram bebiskläder i morse, som jag tvättat och som nu hänger på tork.
Börjar kännas skapligt så stressigt med både det ena och det andra nu ifall det skulle vara så att bebisen vill ut snart. Vi har ju knappt kommit i ordning här hemma än.
Plus att BB-väskan måste finnas redo.
Men men, det ska väl ordna sig hoppas jag..

???

Sitter och funderar för fullt!!
 Liam fyller ju år imorgon och vi har ännu inte köpt någon födelsedagspresent till honom, så känns lite stressigt..
Ölands djurpark var ju en del av hans födelsedagspresent som han fick i förskott, vilket han vet om, men givetvis ska han ju få något när han fyller imorgon, frågan är bara vad?!
Leksaker har han så det räcker och blir över. För även att det kommer ut nytt i butikerna som han så gärna vill ha så känns det som att vi nog hellre vill köpa något stort och rejält till honom..
Liam tycker ju att det är jätteskoj med tv-spel, så vi funderar på att köpa ett Nintendo Wii med Mariokart, det skulle han älska. Fast vi får se, vi är inte helt säkra än, Stefan och jag ska höras under dagen..

KAMERA!



Nu har vi äntligen löst allt jäkla krångel med vår förra digitalkamera som bara var några månader gammal, så nu har vi en sån här som är på bilden =)
Vi valde att lägga till en 1000-lapp för att få en sån här som är mycket bättre. Är fler megapixel, flera gånger bättre zoom och även så att vi kan filma i HD-upplösning.
Himla nice faktiskt, för nu har vi en riktigt bra kamera till när bebisen kommer också, till förlossningen och BB :D

SHIT POMMES FRIT!!

Jag vet fasen inte vart jag ska ta vägen snart i den här värmen!!
Har alltid älskat sommaren och det som hör till, värmen och solen, men inte just nu när man är höggravid och är svullen till max om fötterna och fingrarna framför allt :S
Blir så förbaskat orkeslös och nätterna är ju bland det värsta när man ska försöka sova i eländet.
Men men, får hoppas på någon enstaka dag här snart då det kan vara mer mulet och svalt.

I övrigt så är vi ju på plats i vår nya lägenhet sen några dagar tillbaka, men så himla långt med uppackandet har vi då inte kommit som vi kanske hade velat. Är dels för att det är så himla smutsigt på de flesta ställena efter de som bodde innan, för att de tydligen inte vet vad städa betyder eller hur man gör det. Så vi vill ju att vaktmästaren ska komma hit och se all skit, för vi ska inte behöva ta den skiten och vi vill dessutom se ett besiktningsprotokoll, för det brukar vanligtvis ligga framme när man flyttar in, men inte den här gången. Vi vill ju inte åka dit på grejer sen som vi inte förstört.
Men men, bara hoppas vi inte behöver bo här allt för länge..

Stefan har ju börjat jobba nu igen också efter hans semester på två veckor och det känns himla trist faktiskt!! :(
Fast har ju ändå en del att se fram emot nu här framöver.. Liam fyller ju år på fredag, den 24:e kommer Mirielle och hennes kille hit från Luleå och hälsar på i ett par dagar innan de åker vidare till mamma i Spanien och sen så kommer Mirielle och mamma hit en vecka senare ungefär och stannar i nån vecka :D
Plus att vi väntar bebis som kommer om inte allt för lång tid heller <3
Så blir en rätt händelserik sommar ändå, även att vi inte åker iväg så mycket..



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus