FULLT UPP!

Vilken dag, haft fullt upp hela dagen med att packa.
Inte det roligaste man kan göra i det här underbara vädret, för då vill man ju bara vara ute och njuta.
Fast skönt när det går framåt i alla fall och nu är det ju faktiskt bara några få dagar kvar.

Imorgon på förmiddagen ska vi ner till samma lokaler som bvc för att skriva på papper om faderskap, det ska bli skoj och skönt att få det gjort! =)

Nu ska vi strax äta lite mat innan vi fortsätter ett tag till med packandet..

MIDSOMMAR!


Lekte "älskar, älskar inte", hehe!

Har haft en mysig midsommarafton med mina älsklingar!
Vi är rätt duktiga på att vara ute i det sista med saker och ting, så vi handlade faktiskt midsommarmaten och sånt gott idag, men det gick bra =)
Sen var vi iväg en sväng ut till Gränsö Slott för att vara med och titta på det midsommarfirandet där ute.
Så vi hade med oss en filt och lite fika också, det var mysigt!
Även att det är midsommarafton så har det fått bli lite packande också med tanke på att det faktiskt är nästa vecka vi flyttar och det är en hel del kvar fortfarande att ta itu med.
Fast sen så blev det riktig mumsig mat som jag gjorde medans Stefan var ute lite med Liam.
Och för bara en stund sen när maten smält i våra magar blev det jordgubbstårta.
Vi köpte svenska jordgubbar idag också som vi inte ätit än, men de får vi nog ta imorgon skulle jag tro. Blir det nåt mer nu ikväll tror jag att det blir nåt snacks i så fall.



ÄVENTYR!!

Nu är man rätt trött och sleten efter äventyret vi varit iväg på, men så himla kul vi haft!! :D
Vi började ju resan här ifrån Västervik igår morse redan vid strax efter klockan 06.00 med buss till Nässjö.
Sen fick vi åka två olika tåg också innan vi äntligen var framme i Göteborg. Var trots allt cirka sex timmars resa, så inte konstigt att Liam var rastlös, grinig och trött mot slutet när vi nästan var framme. Var ju så att man själv började få nog av just buss och tåg då :P
Fast så fort vi var framme och sen hade köpt bilen så blev det lättare och bekvämare när vi kunde åka som vi själva ville =)
Innan vi lämnade Göteborg kunde vi inte låta bli att gå in en sväng på Liseberg. Jag får ju inte åka nåt nu när jag är gravid och vi kom ju dit senare på eftermiddagen, så vi köpte ett häfte med ganska många åkkuponger så att Liam och Stefan fick åka en del i alla fall, så det blev jättebra. Plus att det givetvis blev att vi spelade en hel del också ;)
Efter Liseberg var ju tanken att vi skulle åka hem, men när vi hade stannat på vägen och ätit på Mcdonald´s och sen kommit så långt som till Jönköping, så bestämde vi oss för att checka in på Hotel Ibis över natten.
Var ju inte alls tänkt så från början, fast desto roligare blir det oftast också när det inte alltid är planerat, för himla skoj och mysigt tyckte vi alla tre att det var!! :D
Så vid klockan 06.30 i morse begav vi oss hemåt mot Västervik för att hinna till midsommarfirandet på Liams dagis, vilket var jättehärligt i det underbara vädret som varit idag =)

HÄRLIGT!!



Imorgon kommer vi troligtvis att köpa just den här bilen.
En gul Volvo V40 med bland annat tacklucka, nice!
Den finns på en bilaffär i Göteborg, så blir en lång resa för oss imorgon med både buss och tåg för att komma dit, men vi ser det som en skojig resa tillsammans =)
Älsklingen har precis cyklat iväg för att hämta ut biljetter vi nyss bokat över nätet, för sånt finns det inte tid för imorgon då bussen går redan klockan 06.10 från Västervik.
Så en sväng till affären får det bli sen också, så vi kan köpa med oss lite matsäck till imorgon, för blir ju en lång resa och äta är ju alltid gott när det inte finns så mycket annat att göra, hehe :P

FY BUBBLAN!

Usch! Mår inget vidare idag..
Började med att jag var himla trött och mådde illa så att jag bestämde mig för att gå och lägga mig ett tag, så blev ett par timmars sömn här mitt på ljusa dagen i hopp om att må bättre sen.. Men icke!
Känner mig mer snorig igen, konstig och äcklig i halsen och varit lite frusen till och från =/
Bara jag inte blir sjuk nu, det orkar jag inte med, räcker med all smärta graviditeten bjussar på..

Sen går jag och funderar och grubblar över hur det kommer att se ut för Liam på dagis efter sommaren.
Alla berörda föräldrar blev ju kallade till ett möte med väldigt kort varsel där vi fick veta lite mer om hur det kommer se ut, men inget varken Stefan eller jag gillar. Och det med tanke på Liam.
Så tankarna bara far runt i huvudet och det kommer ju inte riktigt bli som man hade tänkt där i augusti sen när dagis startar efter sommaren och mamma och Mirelle är här och bebisen kan komma närsom :(

Snart slutar älsklingen jobbet, så då hämtar han upp mig så att vi kan hämta Liam på dagis tillsammans.
Får se om jag kör bort till dagis.. Jag har passat på att köra en del nu de sista dagarna.. Fast helst av allt vill jag bara ta tag i det där med körkort så jag få det nån gång. Vill ha körkort NUUUUU!!!

BLANDAD KOMPOTT..

Då var det tredje och sista gången som det var föräldragrupp idag, tråkigt! =(
Det har ju varit så kul och skönt att få komma hemifrån så där och göra nåt som har med bebisen att göra. Kommer kännas lite konstigt nu tisdagarna framöver när det inte är nåt längre.
Men men.. Föräldragruppen fortsätter ju sen när barnen kommit, fast hos bvc då istället =)

Nu är det inte många dagar kvar för Liam på dagis innan han får gå på "sommarlov" från dagis, om man nu kan kalla det för det :P
Nästa vecka blir det bara en "midsommarfest" han är med på under onsdagen och sen några timmar på torsdagen eftersom Stefan och jag ska på det sista ultraljudet då och Liam inte kan/får vara med.
Plus att när Stefan går hem från jobbet nu på fredag så har han semester i två veckor, UNDERBART!!!

Nähä, om jag skulle få lite nytta gjord här hemma nu innan klockan blir så mycket att man bara vill sitta framför tv:n och gotta sig..

SKOJ!



En sån här piltavla har Liam länge velat ha och idag överraskade Stefan honom med en.
Liam blev jätteglad och kastar för fullt här hemma =)

Idag har vi ju varit på kalas också, hos Isabell som fyllde 3 år här i veckan.
Liam hade jätteskoj med de andra barnen och Stefan och jag hade trevligt med Madde och Jonas =)
Vi fick kokt korv med bröd och sen en ritkigt fin och smarrig tårta som Madde hade gjort, en barbie-tårta, mums!


FREDAGSMYS!






Härligt med fredag och att Stefan är ledig hela den här helgen, underbart!!
Som fredagsmys fick den här tallriken med godis åka fram på tv-rumsbordet =)
Fast själv har jag mest tillbringat tid i köket under eftermiddagen / kvällen eftersom vi åker iväg till Ölands Djurpark vid klockan 07.00 imorgon och det ska tas med matsäck. Frukost som vi stannar och äter på vägen, lunch och fika. Blir en del i alla fall.
Vi åker iväg tillsammans med Madde, Jonas, Alicia och Isabell och det ska verkligen bli jätteskoj! =)

Nu ska jag väl kolla till allt en sista gång innan jag går och lägger mig, för att se så att så mycket som möjligt är framplockat och förberett.

Godnatt!!

BARNVAGN!



Nu har vi köpt en barnvagn till bebisen! :D
Den här på bilden blev det. En lite äldre Brio Nova, men i riktigt fint skick och faktiskt mycket snyggare i verkligheten än på bilden ;)
En liten bit utanför Mariannelund köpte vi den för endast 1500:-, mycket bra pris!
Så nu är jag mycket glad =)

NICE!!



En sån här dator har vi köpt idag. Den är kanonfin och ordentlig jämfört med den vi redan har.
Är bland annat större skärm och webcam, som jag velat ha jättelänge nu ;)
Plus att det är en massa andra saker som också är bättre, så som minne och allt vad det nu heter :P

I övrigt har det varit en bra dag! Gick jättebra i föräldragruppen, inget svimmande idag ;)
Det pratades förlossning i två timmar, vilket var intressant =)

Nu ska vi hjälpas åt alla tre här och packa lite inne i Liams rum, så vi kan använda hans rum till att förvara alla färdigpackade kartonger till det att vi flyttar.


JOBBIGT LÄGE!!..

Usch! Mår inget vidare.. :S
Bara för att jag var riktigt nära att svimma på föräldragruppen förra veckan och fortsatt ha den tendensen till att svimma flera gånger efter det, så blir jag ju nervös och orolig över hur det ska gå på föräldraguppen idag. Det gör ju att jag blir spänd också och att jag mår illa och känner mig konstig redan nu :(
*Gaahh*.. Vad är det med mig egentligen?!?!
Orkar inte med att må på det här sättet när jag beger mig ut och inte bara är hemma..

Som sagt ska jag iväg sen, men är ju ett par timmar kvar. Och eftersom jag inte mår nåt vidare, så blir det väl bara att jag tar det lugnt fram till dess skulle jag tro.
Har fått i mig lite frukost nu precis i alla fall, så kan ju hända att det känns bättre snart och att jag då kan få lite vettigt gjort här hemma.

Återkommer väl senare idag/ikväll med hur det gick med framför allt föräldragruppen sen ;)

 

SÅ ÄR DET..

Då var det måndag igen.. Helgerna går på tok för fort, säger jag som jämt är hemma, men det är ju lite speciellt med helgerna ändå och framför allt eftersom man då får mer tid med familjen.
Fast en väldigt positiv sak med att veckorna går rätt fort är ju ändå att man närmar sig förlossningen med stormsteg, det måste jag ju ändå säga ;)

Här hemma ser det rent ut sagt för jävligt ut, men det får det väl göra när man snart ska flytta?! Det är kartonger och grejer precis överallt. Så ett STORT måste är ju att fortsätta packa och bland det bästa med det är ju att man kan passa på att RENSA!! =)

Trollungen är på dagis, så borde väl resa på mig och göra lite nytta nu när man kan göra det ostört.. Är bara det att det tar emot lite extra när man känner att man knappt håller ihop nertill för att fogarna och bäckenet gör så ont =/

Men men..

LITET ÄVENTYR..


Liam på tågförarens plats på nya Kustpilen =)
(tyvärr suddig bild tagen med mobil)

När Stefan slutade jobbet i förmiddags gjorde vi några färska ciabatta i ugnen som vi tog med oss som lite picknick ner till stadsparken där det är/varit miljödag.
Vi gick en liten tipsrunda och Stefan provade segway, vilket såg himla tufft och skoj ut! Blev tyvärr ingen bild på det, glömde bort mig..
Blev en stund i lekparken där också innan vi begav oss bort till stationen för att åka med nya Kustpilen på en gratistur mellan Västervik och Gamleby. Var lite skoj faktiskt och specillet för Liam =)
Fanns ett nytt tåg som stod inne hela tiden och öppet just för att man skulle kunna få gå ombord och bara titta, så var där som Liam kunde testa att sitta på tågförarens plats =)
Så det blev ett litet äventyr idag i alla fall, alltid skoj!

Just nu görs det inte så mycket här hemma, vi bara slappar. Liam sitter vid tv:n här i vardagsrummet och tittar på film och Stefan har lagt sig i sängen och tittar på nån film där.. Jaa, och själv hamnade jag då här, vid datorn :P

Vad resten av dagen har att erbjuda får vi se, skulle vara skönt att komma ut nåt mer i det härliga vädret om inget annat..

HÄRLIGT!..

Vilket otroligt underbart väder vi haft de senaste dagarna, känns som sommar nu och det gillas starkt!
Lite träligt då bara att man har så mycket att göra inför flytten som innebär att man måste hållas en del inomhus. Fast får helt enkelt ta det lite pö om pö, så man får vara ute och njuta av vädret också =)
I morse var vi faktiskt ute redan vid klockan 09.00 Liam och jag, och det måste jag säga inte är illa pinkat med tanke på hur trött jag är om mornarna :P
 Liam cyklade för fullt här på gården och vi inväntade Stefan som skulle komma hem på frukost/lunch, då vi passade på att lasta bilen full med skräp som vi sen körde bort till återvinningen med. Himla skönt att bli av med sånt skräp som bara står och tar plats, men inte klart än, kommer att bli minst en omgång till bort till återvinningen.
Idag är det ju fredag och dags för lite helg igen, vilket känns skönt, för då blir det till att umgås lite extra med familjen eftersom Stefan är hemma lite mer än vanligt i alla fall, men kommer väl troligtvis att bli en del plockande och rensande här hemma i helgen, för gäller ju också att passa på när Stefan är ledig med tanke på att jag blir allt mer och mer handlingsförlamad :P
Nu loggade mamma precis in på msn, så ska väl skriva lite med henne, är ju inte allt för ofta man hörs av nu för tiden tyvärr =/

Hej svejs!

*PUUH*...

Hej å hå! Nu har jag verkligen kommit igång med packandet och det känns att vi faktiskt ska flytta snart..
Har snart gått igenom alla kartonger med bebis- och barnsaker och har även tvättat gardiner så att de kan packas ner sen.. Plus packat lite annat som bara står, som man inte behöver använda..
Fast nu är det vila som gäller, började göra nåt fruktansvärt ont i fogarna och bäckenet :S
Men imorrn är jag väl på´t igen ;)

Föräldragruppen startade ju igår och det var väl jätteskoj och så, om man bortser från att jag började må dåligt och var riktigt nära att svimma, (skapligt så pinsamt). 
Så blev till att tillbringa sista halvtimmen liggandes på en soffa i andra änden av rummet.
"Men men, så kan det gå" fick jag ju bara försöka tänka.. Fast när jag idag var nära på att svimma igen så började jag känna mig lite smått rädd, var riktigt obehagligt.
Så eftersom jag ändå var nere på stan gick jag bort till mvc för att höra med de vad det kan vara.
Där träffade jag först på barnmorskan som håller i föräldragruppen, som frågade om det var bättre med mig idag.. Men det var det ju inte, så hon tog några ord med min barnmorska som jag bara några minuter senare kunde få komma in till och prata med.
Hon kom fram till att jag kanske har oturen att vara en av de gravida som blir svimfärdig då man är ute och rör på sig och inte bara är hemma, vilket hon själv sa är himla obehagligt.. Och "jo tack", det kan man säga att det är :S

Jag avslutar som Liam nog garanterat hade gjort "Puss hej" ;D



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus