Nytta & nöje!

Det tog ett tag innan jag kom igång med novellen jag skulle skriva idag.. Först skulle jag komma på vad jag ville skriva om och sen är det alltid segt att börja, innan man liksom kommer igång.
Men till slut fick jag ihop en text och kunde skicka in den till läraren. Alltid skönt när det är gjort!

När det var klart kunde jag äntligen lämna skolarbetet bakom mig (för ett tag i alla fall) för att göra något roligare, så jag frågade Liam ifall han ville spela Mariokart med mig, och det ville han :-)
Vi spelade ett bra tag, fram till det att jag skulle hämta Tyra, så det var jättekul och vi hade en riktigt kul och mysig stund tillsammans!


Gårdagens middag

Gårdagens middag för mig och Stefan..



Bulgur med tonfisk, och som ni själva kan se, ägghalvor, gurka och fetaost.
Och med en lätt variant av Rhode Island-derssing på, riktigt gott! Sen är det ju rätt nyttigt också ;-)

Barnen fick enligt Liams önskan pastaskruvar med några extra goda, lite smått lyxiga köttbullar till, som Stefan valde..



När jag tänker efter så tror jag att vi har smakat såna tidigare, för länge sen, men riktigt goda var de i alla fall! Jag var ju tvungen att smaka ;-) Och barnen åt glatt av de :-)
Precis som det står på påsen också så kan jag tänka mig att de är helt perfekta att ha med på utflykter! Ska jag försöka lägga på minnet ;-)

Då var det dags igen..

Ikväll är det då dags för Let´s Dance igen. De senaste åren har jag följt det ganska bra, så får se om det blir så den här gången också.. Men jag skulle gissa på att det är vad som kommer att visas på tv:n här hemma ikväll i alla fall :-)

Segt!

Vad seg den här dagen är, jobbigt!!
Jag vet precis vad jag har för skolarbeten att ta itu med, men jag kommer inte igång. Jag hittar hela tiden på andra saker att göra istället, som att testa olika sporter på Wii och att blogga.. Skärpning Nicole!
Det är ju så himla skönt sen när man kommit igång, och ännu skönare när man är klar och då kan göra annat för att man fått det viktigaste gjort, men ändå så är det trögt.
Nu får jag ta och greppa pennan och skriva så känns det säkert bättre sen..

Litterär gestaltning..

Jag tänkte faktiskt att jag ska dela med mig av min senaste text jag skrev och skickade in till min lärare i litterär gestaltning. I morse träffade jag honom och vi gick tillsammans igenom texten, och med tanke på hur mycket beröm jag jämt får av honom för det jag skriver, så tänkte jag att det kan vara lite kul att dela med mig av i alla fall en av de alla texterna :-)

Vissa av er läsare kan säkert lista ut att jag i den här texten inspirerades av mitt tandläkarbesök i förra veckan.. Så jag spann ju liksom vidare på det ;-)

Texten ser hundra gånger snyggare ut där den är skriven i programmet Word, då alla inställningar är som de ska, här har jag bara fått klistra in texten, så ser riktigt trist ut här, men huvudsaken är att texten är med :-)
Kan tillägga att några ynka rättningar/redigeringar gjordes hos läraren i morse, men det var inte många.. Han sa att han blev så glad när han äntligen lite längre ner i texten fick rätta något, haha :-)

Tandläkarbesöket

Med blandade känslor klev jag in i väntrummet. Vi satte oss ner, Stefan och jag, och pratade om bland annat barnen och även lite annat roligt i väntan på min tur. Det gjorde att jag kunde slappna av till en viss del, men samtidigt höll jag koll på klockan som satt på väggen en bit ifrån, och den gjorde mig hela tiden påmind om att det när som helst kunde bli min tur.

För att få tiden att gå lite fortare tänkte jag att det kunde vara en bra idé att läsa en tidning, och för att jag skulle få ännu lite annat att tänka på istället.

Efter bara en kort stund märkte jag själv hur jag inte kom någon vart, jag läste om samma mening hela tiden. Mina tankar var någon helt annanstans.

”Äsch! Det är ingen idé att försöka läsa, det går inte, jag kan inte koncentrera mig”, tänkte jag och slog igen tidningen och kastade den lite försiktigt på bordet.

– Jag är larvigare än vad barnen är, sa jag till Stefan lite tyst och såg hur en flicka glatt reste sig för att gå in till tandläkaren med sin mamma hack i häl.
– Ja, sa Stefan och skrattade till med glimten i ögat.

Det blev bara färre och färre kvar i väntrummet. Fram och tillbaka i korridorerna gick tandläkare i sina vita kläder mellan de olika rummen.

Tjugo minuter för sent blev jag äntligen uppropad. Tandsköterskan visste mycket väl vad jag tyckte om att vara där, för det var hon som några månader tidigare hade gjort undersökningen på mig.

När vi kom in i det lilla rummet kände jag en stark lukt av handsprit. Det fick allt att kännas ännu värre.
”Fy, det luktar sjukvård här inne!” tänkte jag och satte mig motvilligt tillrätta i stolen.

– Nu ska vi börja med att ge dig bedövning, Nicole, sa tandsköterskan och tände den stora lampan som hängde precis ovanför mig.
– Kommer det att kännas jättemycket? frågade jag och kände mig inte alltför tuff just då.
– Jag tycker att det är bäst att vara ärlig, så ja, det kan göra ont. Det kan spänna till, och tyvärr så har de ännu inte uppfunnit bedövning med en godare smak, så det smakar inte något vidare gott heller.

”Skit också! Stefan och Lasse som sagt att det knappt känns något alls”, tänkte jag och önskade för stunden att hon inte hade varit helt ärlig mot mig.

Mina händer låg hårt knutna på min mage, benen var korsade och det var totalt omöjligt att ligga still med fötterna.
”Om någon går förbi nu kanske de tror att jag är kissnödig med tanke på hur jag ligger och viftar med fötterna”, tänkte jag och blundade för att inte behöva se sprutan.

Jag fick gapa stort och efter några sekunder hade jag tydligen redan fått en liten del av bedövningen, men jag hade inte märkt någonting, så där låg jag och dansade med halva kroppen i onödan.

Värre blev det dock när det för tredje gången skulle sprutas in bedövningsmedel, och då på baksidan, i gommen. Då kunde det kännas lite mer sa hon, vilket det också gjorde.

– Aj! sa jag, vilket inte var det lättaste med munnen helt vidöppen.
– Jag vet, det känns lite mer där, eftersom gommen är hård.
– Fy fan! Det makar riktigt illa! Ursäkta mitt språk, men det är så äckligt, sa jag och kände hur jag grimaserade.
– Det är ingen fara. Du får vara den som uppfinner bedövningsmedlet med en godare smak, sa tandsköterskan och log.

Bedövningen tog snabbt, och då var det dags för en tandläkare att komma in för att borra. Jag hade ingen aning om vem det var, men bara min tandsköterska fanns med så var det okej, för henne kände jag mig trygg med.

En man kom in i rummet och gav inte ett allför trevligt intryck. Han var rakt på sak och gjorde bara det han skulle utan att nästan säga ett knyst till mig.

”Aj! Ta det lite lugnt!” tänkte jag och hoppades på att det snart skulle vara över, när han hela tiden bara slet och drog i munnen på mig och vred och vände på mitt huvud för att komma åt tanden.

Jag hörde dem diskutera med varandra om vad de skulle använda till lagningen av tanden. Sköterskan gick iväg lite snabbt för att hämta något i ett annat rum, och jag kände då hur tandläkaren stannade upp i väntan på henne.

Då passade jag på att öppna ögonen, men lika snabbt stängde jag dem igen, när jag såg hur nära han var och hur han stirrade mig rätt ner i munnen.

När sköterskan var tillbaka igen var det inte mycket kvar för tandläkaren att göra, vilket var himla skönt. Det sista lämnades över till tandsköterskan. Jag låg då fortfarande med munnen helt öppen, och känslan av att ha en halv verktygslåda i munnen var inte den roligaste. Samtidigt sa tandläkaren hej då till mig och önskade mig lycka till med tanden, att lagningen skulle få hålla, som om han trodde att jag kunde svara honom just då.

Så småningom plockade hon ut allt ur munnen på mig, som salivsug och flera bomullsrullar.

– Nu är det klart, Nicole!
– Det känns som att jag har en riktig glappkäft nu, sa jag och kunde bara känna halva munnen när jag pratade.
– Det är inte så konstigt som vi har dragit i din mun nu under en längre stund, sa hon gestikulerande.

När jag reste mig upp efter att ha legat ner ganska långt bak med huvudet i minst en halvtimme, kände jag mig inte som en skönhet direkt. Jag var varm och rosig om kinderna, håret var rufsigt och munnen halvt bortdomnad.

Vi tittade på mina röntgenbilder, och vi fick då se hur stort hålet hade varit och vad jag skulle tänka på de närmaste timmarna efter besöket.

”Vilken tur att jag är mätt, för nu får jag inte äta på några timmar”, tänkte jag och tyckte att allt kändes ganska bra när det fruktade tandläkarbesöket äntligen var över.

Fast riktigt över var allt egentligen inte, utan det var bara till att vänta på att nästa kallelse skulle dimpa ner i brevlådan, för att jag skulle få de andra hålen lagade.

Resultat?!

I  ungefär en och en halv vecka har jag nu varit helt utan läsk och godis, och det börjar redan ge resultat, UNDERBART!

Förutom att både Stefan och jag håller oss borta från de allra värsta sockerkällorna, så försöker vi även att tänka på vad vi dricker och äter. Det är absolut inga speciella dieter eller nåt sånt vi går på, utan helt vanligt sunt förnuft ;-)
Nu dricker jag i stort sett bara vatten med koncentrat från pressade citroner, som också ska vara bra för fettförbränningen och matsmältningen, så det är kanon!

Tillbaka till det här med resultat då.. Jag använder mig inte av någon våg, för då får jag direkt ångest över siffrorna som visas och allt går käpprätt åt helvete istället, så har det varit innan. Nu nöjer jag mig gott och väl med att jag mår bra i mig själv av den här förändringen, att jag känner och ser skillnad när jag ser på mig själv i spegeln! Det är det viktigaste!

Vad gäller motion så skulle det inte skada med lite mer, men tiden räcker inte riktigt till och jag får ju min gratis motion fram och tillbaka mellan skolan varje dag, och då brukar jag för det mesta gå i en ganska så rask takt. Om inget annat försöker jag lägga på ett kol nu när jag har möjlighet för att få ut så mycket som möjligt av promenaderna.

Än tror jag inte att någon annan kan se någon direkt skillnad på mig, men än är det några veckor kvar till det stundande bröllopet, och då hoppas jag verkligen på att det ska ha skett en del!

Duktiga vi!

Det går ju rätt bra det här.. Både Stefan och jag har nu varit utan läsk och godis i en hel vecka, så jäkla bra!
Fast fasen vad kämpigt det var i fredags och lördags vill jag lova, när man egentligen är van vid att köpa något extra gott att äta på till fredags- och lördagsmyset.. Men vi satt snällt och såg på när barnen fick sitt lördagsgodis ;-)

Nu ska vi fortsätta på den den här banan i några veckor till, fram till bröllopet i alla fall, för då ska vi minnsan unna oss en massa gott när vi gifter oss och åker på vår resa ;-)
Men efter det skulle det inte skada att tänka sig för igen.

Jag har även bestämt mig för att försöka att inte dricka mineralvatten nu heller, för kolsyran ska tydligen försämra fettförbränningen och matsmältningen. Så nu blir det till att dricka vanligt kranvatten, tråkigt och mindre gott. Som tur är går det ju att smaksätta med citron för att få det godare.

För har vi klarat en vecka nu, så ska vi väl ändå klara av att ta oss igenom de resterande veckorna?! Vi har ju något stort att se fram emot :-)

Härliga vår!

Nu har vi ju haft helt underbart väder i några dagar.. Lite kyliga vindar till och från, men härligt skinande sol och väldigt varmt emmelanåt, vilket är underbart!

Idag var vi ute i trädgården ett tag och satte ihop studsmattan och gjorde den sen ren och fin för att att kunna användas. Det var väl egentligen Stefan som gjorde det mesta jobbet, jag hade fullt upp med att hålla koll på Tyra som skulle upp och ner för trappstegen upp till altanen :-)

Knäppte några bilder med mobilen..



Tyra tog en paus från allt springande i trappan :-)









Lyckades få med citronfjärilen på bild i alla fall :-)

Ett riktigt klipp!

Igår eftermiddag var vi nere på stan en sväng för att bland annat köpa torrfoder till Findus i djuraffären. Jag var sen först ut ur butiken och stod då mellan djuraffären och Lindex. Jag kikade in mot Lindex och fick syn på en ställning med barnkläder som det var rea på. Det var lite svårt att från så långt håll se vad det stod för pris på den lilla skylten vid kläderna, men jag tyckte det stod "från 39:-", så jag vände mig om och sa till Stefan att jag skulle in där och titta ;-)



Hittade den här otroligt söta koftan och byxorna med prinsessor på för endast 39:-/styck



Och de här.. Tights/leggings i samma "serie" med prinsessor för endast 39:- de också

Som hittat!! Kunde inte bli mycket bättre ;-)

*Gäsp*..

Jag är så förbaskat trött just nu! Jag känner mig slut i både knoppen och kroppen.

Igår kväll satt jag fram till cirka kl. 23.30 med teknisk psykologi och skrev massor på datorn. Det var på tok för sent för mig att komma i säng när jag ska upp tidigt dagen efter, men vad gör man inte när man själv sett till att spara på skolarbete till in i det sista. Typiskt mig, men samtidigt så har det varit så himla mycket nu sen det att vi var sjuka, även om det är några veckor sen.

Idag var en såndär extra tidig morgon för mig och barnen, och från det att min första lektion började vid 08.30, fram till det att jag fick sluta lite tidigare vid cirka 13.30, har jag pluggat i ett. Det var inte många minuter jag satt och inte gjorde någon nytta. Fast det är så himla skönt efteråt, när det är gjort, trots att jag nu bara skulle vilja sova.

Än är inte fördjupningsarbetet klart heller, det ska skickas in senast kl. 00.00 i natt, så ikväll ska jag ringa min kära syster Mirielle för att bland annat intervjua henne för att kunna slutföra arbetet och sen skicka in det till läraren. Det kommer att kännas riktigt härligt när det är helt klart!

Plock och fix..

Det här är en rätt bra dag, på så sätt att det känns som om vi får en hel del vettigt gjort. För det första var vi uppe redan vid sju i morse och till strax före nio var vi klara med alla morgonbestyr, hur skönt som helst faktiskt att ta vara på dagen!

Älsklingen har varit ute och rensat och städat upp ute i förrådet, tagit bort en taggbuske i en av rabatterna och rensat bland sina kläder. Jag har sett till att tvättmaskinen har fått jobba hela tiden, fixat med tvätt och rensat bort allt som är för litet bland Tyras kläder. Och än är klockan inte så mycket, så är många fler timmar till att få vettiga saker gjorda ;-)

Får se om vi ska upp på vinden sen en sväng Stefan och jag, för att dels plocka upp sånt som inte behöver/ska vara här nere och för att leta upp vissa saker som vi vill ha här nere. Börjar dels bli dags att plocka ner kartongerna med alla uteleksaker och ställa ut de i förrådet, så att de finns tillgängliga.

Ska se vad jag kan hitta på att göra till det att Tyra vaknar nu då..

Mysig eftermiddag!

Idag var det då äntligen dags för barnen att få komma till frisören. Det blev en väldigt kort dag för de på dagis och i skolan, men Liam var bara jätteglad över det, han såg verkligen fram emot att få klippa sig. Fast det var nog mest att få titta på film, dricka saft och äta pepparkaka som han såg mest fram emot skulle jag tro, hehe ;-)



Snyggingen Liam nyklippt med tuff färg i håret också!



Sötnosen Tyra nyklippt hon med!

Barnen och jag fick även sällskap av Madde och Isabell, och vi hade det verkligen hur trevligt och skoj som helst!
Efter frisören åt vi lunch på McDonald´s. Där satt vi ett bra tag och åt i lugn och ro, och barnen lekte och åt även lite efterrätt :-) Sen blev det också lite shopping och ett besök på biblioteket.

Som sagt så var det verkligen en kanondag, riktigt mysig!

Tack finaste Madde och Isabell för idag! <3

Tummen upp!

När jag var inne på Apoteket igår och kom fram till kassan och såg försvarets hudsalva, tänkte jag "jag kollar vad det står på den, hur bra den verkar vara", eftersom min överläpp nu i flera dagar har varit så otroligt torr. Den verkade bra, så även en sån fick det bli. Jag testade den sen när vi kom hem och det var grejer det jämfört med vilken vanlig lypsyl som helst kan jag säga. Jag är inte den som brukar gå med en lypsyl i fickan.. Visst har jag nån, men jag använder den i stort sett aldrig. Men den här däremot är helt klart värd att köpa vid framför allt torra läppar, men även annars.. Den var så där skönt mjukgörande.

Korvgrillning

Igår var vi bjudna ut till Madde, Jonas Alicia och Isabell, till deras stuga för att grilla. Det var härligt väder, och vi hade det riktigt trevligt och mysigt!



Lillskruttan sitter i gräset och njuter och äter lite korv :-)



Mina fina killar!

Duktiga jag!

Från och med i måndags och fram till igår, fredag, höll jag mig helt borta från läsk och godis. Det var inget jag planerade att jag skulle göra, utan jag ville helt enkelt bara försöka tänka på vad jag stoppade i mig, och jag tycker själv att jag har varit riktigt duktig faktiskt! ;-)

Nu kanske vissa tycker att det låter som en självklarhet att hålla sig borta från såna onyttigheter under veckorna, men för mig är det lite svårare än så med tanke på att jag faktiskt har ett riktigt sockerberoende.. Men av någon anledning, som jag inte är helt säker på själv, så klarade jag det utan problem. Det var knappt ens jobbigt, lustigt nog, men vad bra det kändes! Och det var faktiskt riktigt gott att på kvällarna sitta med ett glas citronvatten eller en kopp te och någon knäckemacka med ost :-)

Igår var det ju då fredag och fredagsmys och då unnade jag mig lite gott, vilket jag kommer att göra här under helgen.. Men sen på måndag ska jag i alla fall försöka vara duktig igen ;-)

Då är det detta som gäller..



Att hålla föredrag..

Imorgon är det min tur att hålla ett föredrag på svenskalektionen. Inte bara jag då, utan läraren delade upp klassen i två grupper, så ena gruppen höll sina föredrag i torsdags i förra veckan, och nu är det vi resterande kvar. Nu, kvällen innan, har jag med Stefans hjälp kommit på vad jag ska prata om. Så det som återstår vad gäller förberedelserna är att komma på vad jag vill få fram och sen skriva ett stolpmanus som jag kan ha stöd av under föredraget. I 5-7 minuter ska jag stå inför klassen, vilket känns som en EVIGHET, för jag gillar verkligen inte att stå i centrum. Fast än så länge känns det okej, så jag hoppas att nervositeten inte blir allt för påtaglig imorgon heller.

Nä, nu ska jag fixa med lite annat här, dels med förberedelserna..

Bvc-besök

Idag kom vi då äntligen iväg till bvc, Tyra och jag, på hennes 1,5-årskontroll. Jag vet inte hur många gånger vi har fått skjuta upp det på grund av sjukdom. Så nu var det himla skönt att få komma dit, för var riktigt länge sen, kan inte minnas när vi var där sist. Eller jo, det borde vara ungefär ett halvår sen, och det är ganska så lång tid kan jag tycka eftersom Tyra fortfarande är ganska liten ändå.

Hur eller hur så kom vi ner dit.. Tyra minns ju garanterat inte lekrummet där på bvc, så hon var först väldigt försiktig och kollade mest in läget. Sen tyckte hon det var jätteskoj och spännande och vi byggde lite lego tillsammans innan det var vår tur att gå in till vår bvc-sköterska.



Tyra har blivit stora tjejen. Hon väger nu 9,4 kg oh är 78 cm lång :-)
Jag fick berätta lite om vad hon kan, och kan kan ju massor vår stora tjej.. Hon säger ganska många ord (självklart då på sitt sätt, men gör sig förstådd med de), hon bygger med klossar och hon kan rita/måla :-)

Definitivt mindre kul blev det sen när det var dags för sprutan.. Då skrek hon till rätt bra.. Lilla hjärtat! Men sen har hon inte klagat mer, och får hon feber eller utslag så märker vi det om cirka en vecka som det tar innan det visas i så fall.



VAD ÄR DETTA?!

Under dagen igår blev jag helt plötsligt mer förkyld igen, täppt i näsan och fick snyta mig en hel del. Jag mådde väldigt konstigt också, hade huvudvärk, smått illamående och kände mig halvt borta. Framåt kvällen försvann huvudvärken, men då började jag känna mig ännu mer sjuk istället.. Halsen gjorde ont och kändes så där förkylningsäcklig och ännu senare under kvällen satt jag under en filt i soffan med frossa. Det gjorde gott med en kopp te för stunden, men frossan fortsatte ända fram till det att jag sen somnade inne i sängen någon timme senare. Jag låg på gränsen till feber och var riktigt orolig över att åka på nåt influensaliknande igen... Men när jag vaknade kändes det bättre och jag är nu "bara" väldigt förkyld och har den där äckliga känslan i halsen.

Liam är i skolan och Tyra är äntligen tillbaka på dagis igen efter den envisa febern hon fått dras med stackarn..
Nu håller vi bara tummarna för att sjukdomarna håller sig borta från oss!!

SÖTASTE VILMA

Idag fick jag äran att vara lite hundvakt och ta med Vilma, Maddes hund, ut på en promenad. Så i eftermiddags tog jag med mig hela familjen ut för en liten promenad med sötaste Vilma. Barnen hade jätteskoj och lekte och busade med henne massor :-)






Snacks

Till fredagsmyset ikväll blev det, förutom läsk, en skål med ostbågar som ställdes fram på tv-bordet.. Mycket gott!




Det är inte något vi äter speciellt ofta alls.. Ibland får jag mina ryck och blir jättesugen på det och köper det då, men sen kan det ligga i skåpet i veckor, ibland månader innan det ens åker fram.. Lustigt egentligen, men så har det blivit varje gång, hehe :-)

Fredagsmys vs. plugg

Barnen sover sen ett tag tillbaka och Stefan somnade för en stund sen på soffan, så nu är frågan ifall jag ska fortsätta med fredagsmyset själv eller om jag lika gärna ska se till att plugga lite?!
Jag tror att det får bli en kombination av båda grejerna.. Plugga sitter jag ändå och gör vid datorn, så får nog bli lite plugg varvat med lite tid på bland annat Facebook och här i bloggen och säkert något mer skoj jag kommer på ;-)

Sitter förresten och lyssnar på musik här på datorn också.. Just för tillfället lyssnar jag på de olika bidragen från Melodifestivalen, och jag måste säga att jag direkt fastnade för en viss låt när den spelades på tv i lördags.. Lisa Miskovskys "Why Start A Fire".. Jag kan inte riktigt säga varför jag tycker om den, det är helt enkelt bara något speciellt med den som jag gillar. Så bland annat går den på repeat här nu ;-)

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!

PROMENIX

Promenera tror jag många gånger är underskattat. I alla fall är det så för mig.. Jag tänker många gånger att det är så himla tråkigt, och det kan det också vara.. Men det kan också vara så otroligt skönt, speciellt efteråt, och väldigt trevligt bara man har bra sällskap. Madde och jag går i perioder många promenader, oftast lite längre då, och det är verkligen hur skönt som helst och vi får tiden att gå så himla fort eftersom vi pratar och pratar och pratar ;-)
Den här veckan har varit en sån vecka då Madde och jag gått flera promenader tillsammans. Vi har passat på när vi lämnat barnen i skolan om morgnarna. Det har nog bara varit skönt också för lillskrutt Tyra som har fått åka med i vagnen.. Det skadar ju inte med frisk luft när man har feber och som sagt ändå kan sitta och ha det gott i vagnen :-) Just idag blev promenaden en aning kortare, för vi valde att stanna vid en lekpark så att Tyra fick leka lite i den mån hon orkade. Hon åkte rutschkana flera gånger och tyckte det var hur kul som helst! Och Madde hade sin kamera med sig, så hon knäppte några bilder på Tyris :-)

Man borde helt enkelt försöka promenera mera! Eller jag borde det, för jag mår rätt bra av det, bara jag får ha kul och trevligt under tiden ;-)

Hemska trötthet..

För några timmar sen blev jag akut trött, riktigt trött! Det är sån där hemsk trötthet, då man bara måste få lägga sig, man orkar liksom inte vara vaken. Verkligen hur jobbigt som helst!
Så jag tänkte först att jag antagligen skulle bli tvungen att sova en stund nu medans Tyra ändå sover.. Men jag kämpar för att bli piggare istället.
Jag har precis ätit en Wasa sandwich för att försöka vakna till lite..



Och nu dricker jag en Actimel..



Så nu ska jag försöka plugga lite medans jag har chansen.. Adios!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus