Vad har hänt?!?!


Nu var det jättelänge sen jag skrev i min blogg och jag fattar inte varför egentligen?!..
Jag som hade kommit in i det där med att skriva i bloggen, till och med flera gånger om dagen ibland. Och riktigt kul tyckte jag att det var!! Fast jag antar att det blev tvärstopp automatiskt när det kom igång med jobb för mig och vi åkte på förkylning efter förkylning. Tiden har jag egentligen haft, men jag har knappt ens suttit vid datorn, har velat lägga min tid på annat istället. Så fejjan och det "nödvändigaste" har jag kollat i mobilen.
Får se om jag kan bli bättre med bloggandet igen, är ju himla kul! ;-)

Mycket bra start på veckan!!


Ny vecka och nya tag igen. Regnet bara öste ner i morse och man var inte sådär jättesugen på att bege sig ut i ovädret för att lämna barnen i skolan och på dagis. Jag hade planerat att jag bara skulle ta det lugnt idag, sitta mycket framför tv:n och kanske titta på nån film medans barnen var i skolan och på dagis. Fast det blev mycket bättre än så! Finaste vännen Madde och jag bestämde att hon skulle komma bort till mig, så skulle vi ta en sån dag tillsammans :-)
Först hängde jag på till Maxi, där Madde, Isabell och jag strosade omkring och handlade och tittade lite och även tog en fika. Mycket trevligt! Och som alltid, så får vi på nåt magiskt sätt alltid tiden att gå sädär jättefort, haha! Sen intog Madde och jag soffan här hemma, med en skål med chips och Pepsi. Vi skulle göra ett nytt försök med att se filmen vi tänkte se i förra veckan när vi hade filmkväll.. Det var nära på att vi inte fick det att funka den här gången heller, men det GICK!! :-D Vi såg "Bridesmaids" och den var helt underbar!
När filmen var slut fanns det lite tid till övers för att bara prata ( det vi är bäst på ;-) ) innan det var dags att hämta mina trollungar :-)
Det har varit en riktigt trevlig, rolig och välbehövlig dag känner jag! Nu får vi se när nästa filmkväll blir, vi har nämligen en till film som vi inte sett, men som vi båda vill se :-) Tack så mycket för idag vännen!!

Spontant tandläkarbesök!


Som jag skrev i förra inlägget så hade vi inget särskilt inplanerat i helgen förutom att kanske fixa och dona lite här hemma.. Men igår morse läste Stefan i VT att det skulle vara öppet hus hos tandläkaren och sen att GB-clownen skulle vara på Maxi och dela ut glass till alla barn, så då tänkte vi att det kunde vara lite skoj kanske att åka först till tandläkaren och sen till Maxi, för vi skulle ändå ha behövt bege oss ut för att Liam skulle få köpa lördagsgodis.

Hos tandläkaren fick man som vuxen en gratis tandpolering, så det gjorde både Stefan och jag. Vi fick en varsin tandborste hela familjen och barnen fick en varsin ballong, som för övrigt var knuten med tandtråd, haha :-)
Förutom det så fick vi fluxa också, så det passade vi även på att göra efter poleringen ;-)
Och när vi ändå var där så bokade vi faktiskt in en tid till både mig och Stefan. Var år och dagar sen jag var på en undersökning!
Bland det roligaste med besöket hos tandläkaren var att vi faktiskt också eventuellt kommer med i VT imorgon måndag, hehe :-)

Sen bar det av mot Maxi för lite shopping och Liam fik en glass av GB-clownen ;-)

Välkommen helgen!


Fredag idag, så himla skönt!! Helgen innebär ju att barnen är hemma från skola och dagis, vilket i sin tur betyder sovmorgon i bästa fall.. Stefan jobbar tyvärr som vanligt, men inte alls lika länge som på vardagarna.. Så mer tid med min älskade lilla familj helt enkelt!
Vi har inget speciellt inplanerat för helgen, så som det ser ut nu så tar vi den bara som den kommer. Blir väl till att ta hand om hemmet till en viss del i alla fall, finns gott om saker att göra här, såna där mindre roliga måsten ;-)
Till att börja med nu i alla fall så längtar jag till fredagsmyset med familjen ikväll! Då blir det Idol :-)

Trevlig helg på er alla!

Filmkväll toppad med lite otur ;-)


Precis som i förra veckan så hade jag och Madde igår en filmkväll, men den här gången med en gnutta otur :-P
Jag gick bort till Madde när barnen kommit i säng och allt började bra, men så fort Maddes töser kommit i säng började oturen för oss. Filmen vi skulle ha sett och som vi båda såg fram emot att se jättemycket funkade bara inte. Madde försökte med allt, men inget funkade, så det slutade med att vi startade en annan film till slut. Fast det gjorde ingenting, för kvällen var precis lika trevlig för det! Madde bjöd på de nya chipsen som är med i OLW:s Mysmatchen, Kebab Drömmen och Sourcream & Italian Cheese. De var faktiskt väldigt goda båda två och speciellt med dipen Ranch som vi hade till :-) 
Som det ser ut just nu så ska vi ta en repris nästa vecka igen och då får vi hoppas på att vi har turen på vår sida ;-)
Ser redan fram emot det vännen!!

Säsongsstarter på tv 2011..


Sökte efter en bild till Ensam mamma söker, men hittade en kombinerad bild med Idol också, så blev ju perfekt eftersom jag faktiskt ändå har lite åsikter vad gäller de båda programmen ;-)




Vad gäller Idol så är det ett riktigt bra och kul program, framför allt när det i början är auditions, det är ju bäst!
Juryn har bytts ut förut och alltid är man (i alla fall jag) skeptisk och man har nästan bestämt sig för att det kommer att vara dåligt när det börjar igen för att det inte är samma jury. Fast det står jag fast vid nu den här gången! Det ska vara Laila, Andreas och Bagge, det bara är så! Jag har jättesvårt för Bard, han går mig på nerverna, en riktigt jobbig typ. Och han den andra (vad han nu heter) är väl okej, i alla fall jämfört med Bard. Plus att Jidhe inte är programledare längre, det suger! Han var ju så jäkla bra och rolig och gjorde en stor del av programmet. Fast det är ju så typiskt.. När man tycker att något är bra som det är så måste de alltid ändra på en massa.
Jag får väl ge det en chans.. Jag har ju ändå börjat titta på det nu ;-)

Sen har vi ju Ensam mamma söker. Också ett mycket bra program tycker jag som är himla kul att följa.Och visst är det kul att de även har med en ensam pappa nu, absolut.. Men då hade de väl ändå kunnat ändra lite på namnet på programmet?! Ensam mamma & pappa söker.. Eller nåt?! Stör mig på att det inte går ihop sig med vad det heter. Kanske bara en fånig grej som jag stör mig på :-P

Några åsikter bara..

Tyras 1-årskalas!


Igår kunde vi äntligen ha Tyras kalas efter febern helgen innan. Det blev ett riktigt lyckat kalas och Tyra var nöjd och glad hela tiden, så kunde nog inte blivit mycket bättre! :-)

Kameran gick varm, så tänkte givetvis dela med mig av en del av alla bilder ;-)


Tyckte själv att det blev så fint med "dukningen" i köket, så ville få med en bild på det ;-)
(Alla fick servera sig själva och sätta sig var de ville)


Blommor som jag plockat..


Den här bilden tog jag en liten stund innan kalaset. Tyra satt riktigt länge och lekte med kastrullen och stekspaden, vilket hon aldrig gjort tidigare. Brukar vara en kortis som gäller annars med de flesta sakerna :-)


Sen måste man ju såklart smaka på detman tillagat ;-)


Paketöppning..


Ännu mer paketöpppning :-)


Nikki kollar in presenterna lite och myser med bläckfisken :-)


Kompisen Lucas..


Lucas storasyster Naomi..


Isabell kollade in läget lite innan leken satte igång ;-)


Sötisarna Nikki och Tyra :-)


Kakor.. Hemgjorda på det stora fatet ;-)


Tårtan.. Tyvärr blev det ingen hemmagjord som tanken var från början, men den här var supergod och den gick hem hos vuxna som barn. Och då menar jag även de minsta.. Tyra älskade den! :-)


Tjusiga Alicia..


Lina och Nikki mumsar tårta :-)


Lucas verkade tycka det var gott med rån som smakar smultron :-)


De större barnen hade ett eget litet fikabord :-)
( Alla vi andra trängde ihop oss vid det andra "stora" bordet eftersom det var så otroligt fint väder och alla såklart ville sitta ute :-) )


Lina posar ;-)


Stefan ser lycklig ut.. Men jag tror nog att boken var tänkt till Tyra ;-D


Lucas spexar :-)


Bus med Tyris :-)


Leksaksdörren var mycket populär!


Två stycken som hittade varandra och lekte tillsammans en stund, Nikki och Lucas :-)


Nikki blev heltplötsligt väldigt kramsugen! Hon lutade sig ett flertal gånger mot Tyra och myste :-)
(Tror du missade det Lina.. Du var nog i köket och värmde mat till Nikki då)
Var helt underbart sött i alla fall, hehe :-)


Isabell och Tyra lekte tillsammans :-)


Storebrorsan Liam :-)


Alicia :-)


Madde och Tyra läser Bamses badbok :-)


Lucas hittade en favorit bland leksakerna.. Den här telefonen :-)


När kalaset närmade sig sitt slut så fick alla barn med sig en liten överraskning.. En sån här söt burk med lite gotti gott :-) Såhär såg innehållet ut till de minsta.. Majskrokar, riskakor och en oaty stix med smak av äpple och hallon :-)


Innehållet till de stora barnen.. Blandat godis och ett chokladägg med en överraskning i :-)


Tyra tyckte om sin burk och ville inte släppa den i första taget :-)


Här har vi ett gäng som bygger ihop de små leksakerna från äggen ;-)

Tacka alla som var med och gjorde dagen för Tyra! :-)





Förberedelser...


Här hemma fixas det för fullt inför Tyras kalas imorgon!
Vi har plockat iordning, det har dammsugits, jag har förberett en speciell liten överraskning ( får nämna vad det är efter kalaset när jag lägger ut bilder också ;-) ) och jag tänkte att jag strax ska blåsa upp ballonger och få de och även serpentiner på plats. Tycker det är skönt ju mer jag får gjort idag, för finns ändå gott om att ta itu med imorgon :-)
Så nu hoppas jag, jag verkligen håller tummarna för fint väder imorgon, så att vi kan uttnyttja vår uteplats också eftersom vi blir några stycken!! :-)

Film..


Tidigare idag när vi ändå var ute och åkte så bestämde vi oss för att köpa med oss mat hem från McDonald´s och äta det framför en film, HOPP..



Handling:
Med en blandteknik av liveaction och animation, berättar Hopp den komiska historien om Fred, en arbetslös slöfock som av misstag kör på Påskharen med sin bil och blir tvungen att ta hand om honom medan han återhämtar sig. Medan Fred kämpar med att ha världens värsta gäst boende hos sig, lär de sig båda vad som krävs för att bli vuxen.

Det här är ju en familjekomedi och såna här filmer tycker jag är jätteskoj att titta på tillsammans med familjen!
Den var dessutom över mina förväntningar. Eller våra kanske jag ska säga, för både jag och Stefan tyckte den var riktigt kul. Var så mycket humor i den också :-)
Liam såg tyvärr inte så många minutrar av den, han hade så bråttom ut till kompisarna :-P

Nybakat!


Nu har jag bakat lite till Tyras kalas på söndag :-)



Daimkakor och brysselkex.. Blev rätt nöjd med båda kakorna. Fast jag ställer så enormt höga krav på mig själv när jag gör något, så kakjuryn (Stefan och Liam) får väl avgöra när de kommer hem sen ifall de är godkända ;-)

Tjejkväll


En stund efter det att jag hade nattat barnen igår kväll så kom Madde över till mig. Vi hade en jättetrevlig kväll bara hon och jag! Är inte alls ofta som bara vi umgås utan barnen som far och flänger och tjatar och gnäller och allt sånt som hör till ;-) Så vi tittade på film, åt chips och dip och pratade i MASSOR! :-)
Tycker helt klart att vi får se till att ha såna kvällar lite då och då!

En rätt så fullspäckad dag..


Sitter och pustar ut nu en stund innan jag måste ut igen för att hämta barnen. Det har gått i ett idag, men det kan vara så himla skönt ibland kan jag tycka. Då sover man oftast extra gott sen om natten också ;-)

Dagen började som vanligt, som det ser ut om vardagarna i alla fall.. Upp tidigt och göra sig själv och barnen klara för skola och dagis. Sen blev det hem igen för lite frukost (är varken hungrig eller har tid innan dagis och skolan) innan jag sen tog en rask promenad på 30 minuter med sötaste Vilma :-)
Efter promenixen blev det ju faktiskt en vända hem igen innan jag sen tog ännu en promenad ner till stan för att uträtta ärenden och även köpa kläder till lillskrutt för de resterande presentpengarna hon hade kvar. Lindex fick det bli.. Älskar deras barnkläder! Var perfekt också, för köpte bland annat fyra plagg för 30:-/styck och sen fick jag 10% på hela köpet ;-)
Insåg at jag måste ha varit rätt snabb, för en timme och en kvart efter det att jag gått hemifrån var jag på väg hem igen, inte illa!

I eftermiddag när Stefan slutat jobbat blir det till att åka och premiärhandla på Ica Maxi. Ska bli himla skoj att kliva in i den helt nya butiken och se hur deras sortiment ser ut :-)
Och ikväll när barnen är nattade kommer Madde över.. Då ska vi titta på tv/film, dricka läsk och snacksa och givetvis prata en massa strunt ;-)

Hej så länge!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus